Четвъртък, 18. Април 2024

Вакуумната подемна техника на Schmalz убеждава със своята функционалност, безопасност и ергономичност. Тя е връзката между инвестицията и ергоничните условия на работа, защото те помагат за избягване на злополуки породени от вдигане и преместване на тежки товари. С вакуумната подемна техника процеса на производство се организира по-добре и се намаляват времената за обработка, в същото време мотовацията и производителността на персонала се увеличават.

Нашите подемни системи са съвместими с директивите CE и всички валидни закони в Европейския съюз. Всички наши устройства са маркирани с CE марка, те са индивидуално тествани преди доставка и се придружават от декларация за съвместимост, инструкции за работа и обслужване.

 
Вакуумни тръбни подемници Jumbo
Вакуумни тръбни подемници Jumbo Вакуумните тръбни подемници Jumbo са особено подходящи за често и бързо повдигане и преместване на кашони, чували, варели, дървени (ПДЧ, МДФ) плоскости и много други приложения за товари с тегло до 300 кг. Процеса на захващане и повдигане се осъществява чрез вакуум. За сигурно захващане и повдигане не са необходими телфер, манипулатор или цилиндър.
Детайлна информация относно Вакуумни тръбни подемници Jumbo
 
Вакуумни подемници VacuMaster
Вакуумни подемници VacuMaster Вакуумните подемници VacuMaster са иделаното средство за повдигане на листов материал, стъкла и стъклопакети, дърво, бетонови плочи и др. с тегло до 2000 кг. Процеса на задържане се осъществява чрез VacuMaster устройството чрез вакуум. Сигурното повдигане и преместване на товара се осъществява от кран.
Детайлна информация относно Вакуумни подемници VacuMaster
 
Кранове и кранови системи
Кранове и кранови системи Крановете и крановите системи на Schmalz, заради тяхната ефективност, максимизират вътрешния поток на материали и в същото време посрещат нуждите от непрекъснато нарастващите изисквания в логистичната област. Различни работни обхвати, класове натоварване и кранови релси произведени от алуминий или стомана позволяват използване в различни приложение. Крановете в стандартен вариант са създадени за използване на закрито.
Детайлна информация относно Кранове и кранови системи