Петък, 14. Юни 2024

Крановете и крановите системи на Schmalz, заради тяхната ефективност, максимизират вътрешния поток на материали и в същото време посрещат нуждите от непрекъснато нарастващите изисквания в логистичната област. Различни работни обхвати, класове натоварване и кранови релси произведени от алуминий или стомана позволяват използване в различни приложение. Крановете в стандартен вариант са създадени за използване на закрито.

Кранови системи

Кранови системиЗаради доброто съотношение на тегло към товароносимост, тежки товари могат да се пренасят лесно. Дори при разпределен товар по подвижната греда е предотвратено накланянето й. Голяма работна площ и различните възможни комбинации гарантират високото ниво на гъвкавост. Модулната конструкция позволява добавянето на кранова система към съществуваща стоманена конструкция или към специфична за потребителя структура.

Детайлна информация относно кранови системи
Колонни конзолни кранове

Колонни конзолни крановеКонзолните кранове на Schmalz са много гъвкави при тяхната употреба, и могат да бъдат комбинирани с  верижен телфер, въжен телфер, балансьор или верижен телфер с подемно устройство. Когато крана се инсталира на колона, ъгъла на въртене е 270°. Кранът може да бъде свободно стоящ в стаята. Колонните конзолни кранове се предлагат  с леки алуминиеви релси. За детайли с тегло от 650 кг и повече се използват стоманени релси.

Детайлна информация относно колонни конзолни кранове
Конзолни кранове за стенен монтаж

Конзолни кранове за стенен монтажКонзолните кранове на Schmalz са много гъвкави при тяхната употреба, и могат да бъдат комбинирани с  верижен телфер, въжен телфер, балансьор или верижен телфер с подемно устройство. Когато крана се инсталира на съществуваща колона или на стена, ъгъла на въртене е 180°. Конзолните кранове за стенен монтаж се предлагат  с леки алуминиеви релси. За детайли с тегло от 650 кг и повече се използват стоманени релси.

Детайлна информация относно конзолни кранове за стенен монтаж
Верижни телфери

Верижни телфериКрайните изключватели са гаранция за дългия експлоатационен живот на телферите на Schmalz. Допълнително ниското напрежение в контролния пулт осигурява висока степен на безопасност.

Детайлна информация относно верижните телфери