Четвъртък, 23. Май 2024
JumboErgo 85
JumboErgo, максимален товар 70 кг, с пневматично накланяне, за повдигане на соларни модули в хоризонтално положение и поставяне във вертикално положение върху транспортна количка.
Вакуумните тръбни подемници са изключително подходящи при необходимост от бързо и често вдигане и преместване на кашони, чували, варели, дървени (МДФ и ПДЧ) плоскости и много други приложения за товари с тегло до 300 кг. Процеса на захващане и повдигане се осъществява чрез вакуум. За сигурно захващане и повдигане не е необходим нито телфер, манипулатор или цилиндър.

Благодарение съобразяването с последните познания в ергономията, безопасната работа не е проблем с вакуумните тръбни подемници Jumbo.

Устройството може лесно да бъде адаптирано към индивидуалните изисквания. То предлага различни основни компоненти, които могат да бъдат комбинирани в множество варианти и сглобени на модулен принцип. Сигурната работа е гарантирана от тръбния подемник. Бързо задействащият се обратен клапан и вендузата с голяма площ предотвратяват падането на товара - дори и при отпадане на захранващото напрежение. Вакуумният тръбен подемник отговаря на всички правила за безопасна работа съгласно BGR/BGV 500.

Вакуумния тръбен подемник Jumbo се предлага с три управляващи механизма:

Вакуумен тръбен подемник JumboErgo

Със въртяща се ръкохватка, подобна на управление на газта на мотоциклет; могат да бъдат повдигани и тежки и леки товари, бързо и внимателно с този контролен елемент.

Детайлна информация относно Вакуумен тръбен подемник JumboErgo

Вакуумен тръбен подемник JumboSprint

Когато е необходимо повдигане на тежки и неудобни товари при тежки условия или на открито, вакуумният тръбен подемник JumboSprint е правилният избор: Хваща се с две ръце и точно се наочва повдигащия модул с товара.

Детайлна информация относно Вакуумен тръбен подемник JumboSprint

Вакуумен тръбен подемник JumboFlex

Вакуумният тръбен подемник JumboFlex е перфектен за чести, изключително бързи трансфери на леки товари с тегло до 50 кг. Вакуумният тръбен подемник JumboFlex е перфектното решение за пренасяне с което може да се работи ергономично и лесно използвайки само една ръка.

Детайлна информация относно Вакуумен тръбен подемник JumboFlex