Петък, 07. Октомври 2022

VacuMasterVacuMaster вакуумните подемници са идеалните работни пособия за пренасяне на листов материал, плоско стъкло, дървени и бетонни плочи с тегло до 2000 кг. Процеса на задържане се осъществява от вакуумна система. Сигурното повдигане на товара се извършва от телфер.

Заради здравата си конструкция, вакуумните подемници VacuMaster са с дълъг експлоатационен живот. Поради компактния си и модулен дизайн, адаптирането към различни приложения не е проблем.

По време на транспортиране на тежки товари, сигурността е с най-голям приоритет. Всички варианти на VacuMaster имат голям резервоар за вакуум и лесен за отчитане манометър. При намаляване нивото на вакуума се издава звуков предупреждаващ сигнал, дори и при отпадане на захранващото напрежение. Това гарантира максимална сигурност. Грешки на оператора се избягват чрез уникалния ръчно задействан клапан.

Заради собственото ниско тегло и лесна достъпност на контролите за управление, дори и тежки товари могат да се пренасят лесно.

С нашите стандартни и специализирани устройства, ние предлагаме подходящо решение за всяко приложение.

Стандартни вакуумни подемни устройства

Универсалните вакуумни подемни устройства VacuMaster са гъвкави и могат да бъдат използвани във всички индустрии. Те са подходящи за товари между 125 кг и 2000 кг. Контролът позволява при всяко приложение товара да бъде пренасян ергономично.

Детайлна информация относно Стандартни вакуумни подемни устройства

Специализирани вакуумни подемни устройства

Специфичните индустриални приложения изискват специфични решения. Тези специални варианти се изработват по поръчка за използване с определени детайли. Дали роли, прозорци, метални кутии, детайли с покритие или без, вие ще намерите правилното решение тук.

Детайлна информация относно Специализирани вакуумни подемни устройства