Понеделник, 27. Юни 2022
Специализираните вакуумни подемни устройства се предлагат в следните варианти:

Вакуумно подемно устройство VacuMaster Glass

VacuMaster GlassВакуумното подемно устройство VacuMaster Glass е идеално за безопасно и ергономично пренасяне на стъкла на открито. VacuMaster Glass е закачен на кран и без усилие повдига товари до 600 кг. Пренасяния детайл се държи от до 8 вендузи. Използва се само вакуум за захващане на стъклото.

Детайлна информация относно вакуумно подемно устройство VacuMaster Glass

Вакуумно подемно устройство VacuMaster Coil

VacuMaster CoilВакуумното подемно устройство VacuMaster Coil е проектирано специално за  пренасяне на рулони. То е изключително подходящо за хоризонтално поемане от палет и последващо вертикално зареждане на дорника на разролваща машина.

Детайлна информация относно вакуумно подемно устройство VacuMaster Coil

Вакуумно подемно устройство VacuMaster Box

VacuMaster BoxНеприятното пренасяне на метални шкафове като сейфове, климатици, големи домакински електроуреди и други е възможно само с натискане на бутон за тегло до 250 кг.

Детайлна информация относно вакуумно подемно устройство VacuMaster Box

Вакуумно подемно устройство VacuMaster Multi

VacuMaster MultiГолямо форматни порести или плътни плочи като ПДЧ, МДФ, OSB, гипс-картон или пластмасови плочи могат да бъдат премествани, обръщани и завъртани без усилие с вакуумно подемно устройство VacuMaster Multi само от един човек.

Детайлна информация относно вакуумно подемно устройство VacuMaster Multi

Вакуумно подемно устройство VacuMaster HHVM

VacuMaster HHVMВакуумното подемно устройство VacuMaster HHVM е подходящо за пренасяне на ламинирани и неламинирани дървени и пластмасови плочи. Неговият специално разработен дизайн позволява изваждане на плочите от вертикален склад и също зареждане във вертикален и хоризонтален банциг.

Детайлна информация относно вакуумно подемно устройство VacuMaster HHVM

Вакуумно подемно устройство VacuMaster VHB

VacuMaster VHBОгромни талпи, плочи и греди могат да бъдат пренасяни без умора и ергономично с вакуумното подемно устройство VacuMaster VHB само от един човек.

Детайлна информация относно вакуумно подемно устройство VacuMaster VHB

Вакуумно подемно устройство VacuMaster Window

VacuMaster WindowКрехки стъклопакети и прозорци лесно се пренасят с вакуумно подемно устройство VacuMaster Window заради ергономичното си управление и ниско тегло.

Детайлна информация относно вакуумно подемно устройство VacuMaster Window

Вакуумно подемно устройство VacuMaster Light

VacuMaster LightВакуумното подемно устройство VacuMaster Light е изключително подходящо за пренасяне на плътни или леко порести детайли, като варели, мебелни детайли или профили. Ергономичната работа и ниско тегло позволяват работа без умора.

Детайлна информация относно вакуумно подемно устройство VacuMaster Light