Понеделник, 27. Юни 2022
Нови продукти
Абонамент за новини
Електропневматични разпределители серия Minimach
Серията разпределители на Metal Work, наречена Mach, бе увеличена с ново попълнение, най-малкия от всички - наречен Minimach. Номиналната ширина е 10 mm, но всъщност актуалната конструкция е с ширина 11.2 mm така, че фитинги за шлаух с диаметър 6 mm да бъдат присъединени (техния диаметър е приблизително 11 mm). Височината и дължината са минимизирани с 30% в сравнение със серия Mach 11. Изпълнението на конструкцията е на базата на доказалата се серия Mach. Алуминиевото тяло с антикорозионна обработка и боядисване осигурява висока здравина и трайност в сравнение с технополимерните варианти. FKM уплътненията са съвместими с всички видове масла изполвани при компресорите.

Електромагнитния пилот изисква само 0.6 W да бъде задействан. Metal Work разработва и версия с 0.2 W мощност.

Пневматичното присъединяване е резба M5. Просто решение, осигуряващо свобода на избор на  диаметъра и ориентация на фитингите. Възможните схеми включват 5/2 моностабилни и бистабилни, 5/3 със затворен център, център под налягане и отворен център, и на многопозиционни плочи от анодизиран алуминий. Metal Work също предлага и нормално отворен и нормално затворен 3/2 вариант. Разпределителят е изключително малък и съответстващите му алуминеви многопозиционни плочи са с подобни на неговите компактни размери.

Глобалната тенденция за намаляване консумацията на енергия допринася за намаляване на отделяната топлина и размерите на елктрическите подсистеми, в това число принадлежат и продуктите на Metal Work.

Техническа информация за електропневматичните разпределители серия Minimach.