Понеделник, 04. Март 2024

Syntesi - Пневмоподготвяща група

Syntesi - Пълна серия

Syntesi - Свързване

Metal Work S.p.A. създаде нова серия пневмо-подготвящи групи - Syntesi®, резултат от тридесет годишния  опит на Metal Work в производството на групи за подготовка на сгъстен въздух.

Новата серия има изключително висока производителност за малките си размери и тегло. Филтър-регулаторът, който е с размери 42x42 mm, има дебит 2400 Nl/min, двойно по-голям от повечето съществуващи групи на пазара с тези размери. Това означава, че могат да се използват групи с намалени размери и тегло на места, където се увеличава нуждата от миниатюризация и намаляване на използваните материали, с което се отличава модерният индустриален дизайн.

Syntesi® има интелигентна модулна система за свързване, в която фитингите могат да бъдат замествани от други с различен размер на резбата или със свързващ модулите нипел. Това елиминира нуждата от традиционни елементи, като шпилки и скоби, което прави системата по-опростена и по-евтина.

Всеки модул - дали регулатор, филтър, стоп-вентил или прогресивен стартер - има извод 1/8" отпред и отзад. Той може да се използва като допълнителен изход или за включване на манометър, или реле за налягане.

Капачката на регулатора или ръчно управляемия стоп-вентил може да се заключва с катинар чрез малка планка.

След тестове, всеки модул е маркиран лазерно с пълни технически данни, код за поръчка и дата на производство. Благодарение на тази гъвкава технология, на него може да се изпише логото на клиента или друго.

Техническа информация за Syntesi® и пълен каталог за серията.