Неделя, 04. Декември 2022

3500 продукта, 700 страници, решение за всяка задача: новият каталог за Вакуумни компоненти от Schmalz с внушителна гама от продукти и познание.

Само от един източник, Schmalz предлага точните продукти за вашето автоматизирано решение. Вендузи, генератори на вакуум, вентили и релета за наблюдение и контрол на вакуумни системи, и всякакви други, свързани с тях компоненти, присъстват в детайли на повече от 700 страници. Schmalz произвежда от стандартни вендузи, използвани в милиони системи, до индустриални хващачи пригодени за специфични приложения.


Schmalz каталог Вакуумни компонентиПовече от 400 нови продукта
Това включва адаптиращите се вендузи за пакетиращата индустрия, подходящи за кашони и хартиени торби, високоскоростните вендузи SAXM за ламарина и компактния ежектор SMPi с иноватовната IO-Link технология. Вафер хващачът SWGm и композитният хващач SCG са също в новия каталог - и двата компонента са подходящи за внимателно захващане на чупливи компоненти.
Освен това Schmalz разшири индустриалните приложения на своите продукти и включи нови области на приложение като соларните и композитни технологии, и производството на батерии.

Обширно познание за вакуумните технологии
В 13 добре структурирани глави, каталогът осигурява не само детайлен преглед за продуктите на Schmaz, но и въведение към основата на вакуумните технологии в отделна секция за тези, които нямат опит в тази сфера. Има практически и полезни инструменти, като таблици за конвертиране на мерни единици и речник на най-използваните термини във вакуумните технологии. Помощник за избор ви помага да намерите правилното решение за вашата вакуумна система.

Електронен вариант на каталога може да изтеглите от тук.Електронен каталогЕлектронен каталог с добавена стойност
В допълнение на печатното издание има и електронен вариант, достъпен онлайн или на DVD. Електронния каталог е директно свързан към електронния магазин на Schmalz. Новаторски функции за търсене правят възможно лесното намиране на точния компонент: няколко характеристики на продукта, като материал и диаметър на вендузите, могат да бъдат въвеждани в полето за търсене.

Каталога може да разгледате тук.