Вторник, 28. Юни 2022
Нови продукти
Абонамент за новини

Обновена хидравлична спирачка Metal Work S.p.A. обнови хидравличната си спирачка за пневматични цилиндри. Обновяването включва серия от функционални подобрения и разширяване на продуктовата гама.

Функционалните подобрения са:

Увеличаване на максималния товар. Новата стойност е 7000N за спирачки с и без клапани. Предишната стойност беше 6000N за спирачка без клапани и 3500N за спирачка с клапани. Това увеличение означава, че цилиндри с диаметър 100 мм могат да я използват (до сега само цилиндри с диаметър до 80 мм я използваха).

Подобрения на уплътненията на резервоара за масло. Възможността за протичане на масло от резервоара значително са намалени.

Тъмно сиви анодизирани глави за цилиндъра. Главите на цилиндъра са изработени от цял алуминиев блок, а не са отлети.

Нови Skip и Stop клапани. Клапаните са проектирани да работят при доста по високо налягане на маслото, което означава максимално натоварване на спирачката от 7000N. Фитингите за пилотния сгъстен въздух сега са с резба M5 (преди бяха 1/8")

NC и NO клапани. Skip и Stop клапаните сега са налични и в двата варианта - NC (нормално затворен) и NO ( нормално отворен). В предишния вариант само във вариант NO (нормално отворен).

Вариант с вграден резервоар. Хидравличната спирачка с регулиране при разпъване, с или без Skip/Stop клапани може да бъде поръчана във вариант с резервоар разположен коаксиално на спирачката. Общия размер е по дълъг, но ширината е намалена.

Вариант с двойно регулиране и различни типове клапани. Вие може да поръчате вариант с регулиране при разпъване и прибиране и един Stop клапан при разпъване и прибиране, или с два Skip клапана и един Stop клапан, или два Skip и два Stop клапана.