Неделя, 26. Март 2023
polyamide_sm

RILSAN® PA11

Уникален Био-Полиамид 11 от растителен произход, извлечен от рициново масло. Шлаухите се произвеждат в 12 различни цвята, линейни шлаухи, спирали, и многопроводни шлаухи за различни приложения, благодарение на отличните характеристики на суровия материал (физично, термично и химическо третиране). Той е PHL шлаух (пластичен и с отлична устойчивост към високи температури и към светлина). Този продукт има всички качества отговарящи на норматива DIN 73378/74324.

RILSAN® PA12

Полиамид 12 с химически произход, твърд или гъвкав. Произвежда се щирока гама от линейни и спирални шлаухи в 8 различни цвята, съвместими със въздушни спирачни системи. Гъвкавите типове шлаухи са HIPHL (пластични и с отлична устойчивост към ниски температури, устойчиви към светлина и температура). Твърдият тип е специално за преминаване на масла и мазнини.

PA 12 АНТИСТАТИЧЕН - НЕГОРИМ

Полиамид 12 с химически произход, негорим UL94 V0, антистатичен CEI-EN 50014/1993 (проводимост, Ω 103 - 104). Благодарение на премахването на електростатични добавки, се реализира широк набор от черни гъвкави шлаухи, използват се при бензинови помпи и в текстилната индустрия където има контакт със синтетични прежди.

GRILAMID® PA12 САМОГАСЯЩ

Твърд Полиамид 12 с химически произход, самогасящ UL94 V2, продукт без наличие на халоген. Произвежда се широк набор светлосин шлаух на тръби от 4 метра или на ролки, използвани при опроводяване. Могат да бъдат реализирани дълги линии без използване на свързващи фитинги. Тръбата може да се реже само със специален за това инструмент. Тръбата не се влияе от конденза, който може да се образува от сгъстения въздух.

PA 12 LONGLIFE

Гъвкав Полиамид 12 с химически произход е HIPHL (пластични и с отлична устойчивост към ниски температури, устойчиви към светлина и температура). Отлична устойчивост към стареене и стабилност на размерите при високи температури, без миграция на пластификатора. Този продукт има качества отговарящи на стандарта DIN73378/74324.

PA 12 EXTRAFLEX LONGLIFE

Много гъвкав Полиамид 12 с химически произход. Има изключителната гъвкавост и еластичност на суровия материал. Произвежда се в 7 различни цвята. Тези шлаухи са подходящи за сгъстен въздух, когато има триене в метални части, при механични части, които са в постоянно движение и роботи.

PA 12 PHLY

Не много гъвкав Полиамид 12 с химически произход. PHLY: пластифициран, превъзходна устойчивост на температура и светлина с високо налягане на пръсване и устойчивост на шоково охлаждане. Твърдост ±65 shoreD.

NYLON PA 6 - PA 6.6 - P.10

Полиамид 6 с химически произход. Произвеждат се в 7 различни цвята. Подходящ за масла и мазнини под ниско до средно налягане.

Твърд Полиамид 6.6 с химически произход. Произвежда се в черен и неутрален (без оцветители) цвят. Подходящ за масла и мазнини под ниско до средно налягане.

Много гъвкав Полиамид 6 P.10. Произвеждат се линейни и спирални шлаухи. Подходящ за "домашния майстор"