Понеделник, 04. Март 2024
polyuretane_sm

ELASTOLLAN® C98

Полиуретан с химически произход, на основата на естер. Произвежда се набор от линейни шлаухи в 15 различни цвята. Подходящ за пневматика, скриване на елементи, уплътнение на хидравлични елементи, вериги против буксуване, свързване на детайли, роботи, шлаухи за транспорт на абразивни материали. Твърдост ±52 shoreD.

ELASTOLLAN® 1190 EXTRA-FLEX

Полиуретан с химически произход, на основата на етер. Произвежда се широка гама от гъвкави шлаухи в 7 различни цвята, линейни шлаухи. спирални шлаухи, многопроводни шлаухи подходящи за въздух и шлифовъчен прах. Твърдост ± 45 shoreD.

ELASTOLLAN® 1198 ANTI U.V.

Полиуретан стабилизиран при силна светлина. Произвежда се широк набор от шлаухи в 5 различни прозрачни цвята. Заради неговото качество да отблъсква U.V. светлина, този шлаух е подходящ за използване на открито на директна слънчева светлина. Твърдост ± 52 shoreD.

POLIURETANO 98 LONGLIFE

Полиуретан с химически произход. Благодарение на добрата калибрация и ограничения толеранс той е подходящ за използване с цангови фитинги. Идеален за използване с компресиран въздух, устойчив на хидролиза, много добра прозрачност.

ELASTOLLAN® 1185 CRT

Полиуретан с химически произход, на основата на етер подсилен с полиестерна оплетка. Подобрена устойчивост към абразиви и към вода, отлична гъвкавост и еластичност. Продукт подходящ за оборудване в селското стопанство, автосервизи и вулканизатори. Твърдост ± 54/58 shoreD.

PU ОГНЕУСТОЙЧИВ ЕДНОСЛОЕН

Полиуретан еднослоен шлаух, негорим UL94 V0. Гъвкав шлаух подходящ за приложение при заваръчни апарати, в охлаждащи системи. Твърдост ± 54/58 shoreD.

PU ОГНЕУСТОЙЧИВ ДВУСЛОЕН

Вътрешният слой на този двуслоен шлаух е калибриран, устойчив на пръски и изработен от Полиамид 12. Външния слой е от Полиуретан, негорим UL94 V0 за да подобри защитата от искри и заваряване. Външната обвивка може да се отстрани за да се използват цангови фитинги. Твърдост ± 64 shoreD.

PU ОГНЕУСТОЙЧИВ ТРИСЛОЕН

Вътрешният слой на този трислоен шлаух е калибриран, устойчив на пръски и изработен от Полиамид 12. От вън е покрит за здравина от Полиуретанов слой, негорим UL94 V0. между двата слоя има подсилваща PET оплетка. Този продукт е добър при необходимост от по-добра защита от искри и заваряване. Външната обвивка може да се отстрани за да се използват цангови фитинги. Твърдост ± 64 shoreD.