Вторник, 28. Юни 2022

Цангови фитинги, изработени от месинг. Химически никелирани.

Материалите, от които са направени тези фитинги, могат да бъдат използвани в хранително-вкусовата промишленост. Месинговите части са третирани химически с фосфор-никелово покритие според NSF®/ANSI51 стандарт. Уплътненията са от одобрения от FDA материал - FKM/FPM. Няма елементи от технополимер, които създават проблеми при несъвместимост  с почистващи препарати и химикали. Тези фитинги могат да бъдат използвани при температура до 150 °C, което ги прави подходящи при високотемпературни приложения, различни от хранителната индустрия.
Резбата е цилиндрична и уплътнението се осъществява посредством О-пръстен. По този начин се избягва употребата на уплътнители (като Teflon®), които могат да отделят парченца при отвиване и завиване и те да попаднат във флуида.  Нашите фитинги могат да бъдат отвивани и завивани многократно, като остават чисти без да се наруши пневматичното уплътнение.
Изборът на материали и обработка прави тези фитинги подходящи за употреба в Електрониката, Химическата, Фармацефтичната и Медицинската индустрия. Технически данни.
Фитнги NSF Фитнги NSF Фитнги NSF Фитнги NSF
Фитнги NSF Фитнги NSF Фитнги NSF Фитнги NSF
Фитнги NSF Фитнги NSF Фитнги NSF Фитнги NSF
Фитнги NSF    
Технически данни
Начин на присъединяване М5; 1/8"; 1/4"; 3/8"; 1/2"
Диаметър, mm Ø4; Ø6; Ø8; Ø10
Температурен диапазон -20°C ÷ 150°C
Диапазон на налягане -0,99 bar...16 bar / -0,099 MPa...1,6 MPa
Препоръчителен шлаух Rilsan PA 11 - Nylon 6 - Polyamide 12 - Polypropylene
Конструктивни размери, 2D и 3D модели
Техническа спецификация
mt_ignore