Понеделник, 22. Юли 2019
Px
Вакуумни лапи VC-K1 за Schmalz конзоли, Вакуумна система с един кръг
Вакуумни лапи VC-K1

Ново поколение вакуумни лапи за CNC машини с конзолна маса с един вакуумен кръг. Огромна гъвкавост заради възможността лапите да бъдат бързо позиционирани или премахвани от масата. Максимална прецизност и повторяемост по време на обработката.

Още...

Вакуумни лапи VC-K2 за Schmalz конзоли, Вакуумна система с два кръга
Вакуумни лапи VC-K2 с височина

Вакуумната система за закрепване VC-K2 е предвидена за CNC машинни центрове с конзолна маса с два вакуумни кръга. Вакуумните лапи се фиксират на конзолата с вакуум, за да се избегне тяхното разместване при поставяне или премахване на детайл.

Още...

Модернизация на CNC обработващи центрове
Модернизация на CNC обработващи центрове

Вакуумната система Innospann може да бъде използвана за  бърза и лесна модернизация на всеки CNC обработващ център. Модулния дизайн на системата осигурява максимална гъвкавост.

Още...

Вакуумни лапи за тесни детайли
Вакуумни лапи за тесни детайли

Адаптерните плочи се използват на мястото на стандартните лапи на конзолите. Това изключително много увеличава гъвкавостта на машинния център, така че всеки тесен или извит детайл може да бъде захванат.

Още...

Вакуумни лапи VC-G за гладка маса
Вакуумни лапи VC-G за гладка маса

Доказана вакуумна система за закрепване със щуцери за маркуч за гладка маса. Максимална сила на задържане, висока гъвкавост поради наличието на широк набор от вакуумни лапи, максимална прецизност и безопасно за детайла закрепване.

Още...

Вакуумни лапи VC-R за растерна маса
Вакуумни лапи VC-R за растерна маса

Бързо и гъвкаво решение за машини с растерна маса. Те позволяват намаляване времената за пренастройка. Позволяват осъществяване на различни височини и от там комплексна обработка на ръбовете на детайлите.

Още...

Вакуумни лапи VC-B за Biesse CNC обработващи центрове
Вакуумни лапи VC-B, за Biesse CNC обработващи центрове

Ново поколение вакуумни лапи за CNC центрове на Biesse. Изключителна гъвкавост поради възможността вакуумните блокове да се позиционират и премахват бързо от гнездата за монтаж.
Biesse е регистрирана търговска марка на Biesse Group. Компонентите описани тук са продукти на J. Schmalz GmbH, създадени да работят на обработващите центрове на Biesse.

Още...

Вакуумни лапи VC-S за SCM/Morbidelli CNC  обработващи центрове
Вакуумни лапи VC-S, за SCM/Morbidelli CNC  обработващи центрове

Ново поколение вакуумни лапи за CNC центрове на SCM/Morbidelli. Изключителна гъвкавост поради възможността вакуумните блокове да се позиционират и премахват бързо от конзолите.
SCM и Morbidelli са регистрирани търговски марки на SCM Group. Компонентите описани тук са продукти на J. Schmalz GmbH, създадени да работят на обработващите центрове на SCM/Morbidelli.

Още...

Вакуумни лапи VC-T за гладка алуминиева маса
Вакуумни лапи VC-T, за гладка алуминиева маса

Вакуумна система за закрепване без маркучи с максимална гъвкавост. Потенциал за големи спестявания чрез драстичното намаляване на времената за настройка, максимална прецизност и повторяемост по време на обработка. Оптимално решение за единични продукти и малки серии.

Още...

Вакуумни лапи за растерна маса
Вакуумни лапи за растерна маса

Innospann вакуумните блокове за растерна маса могат да бъдат монтирани изключително бързо. Те позволяват получаване на различни височини, а с това още по-комплексна обработка на краищата на детайла.

Още...

Вакуумни лапи за закрепване при CNC обработващи центрове за дърво
Иновативни решения за закрепване при CNC обработващи центрове за дърво

Посрещайки бъдещите изисквания, системите за закрепване от Schmalz са интелигентният отговор към непрестанно увеличаващите се нужди за по-голяма продуктивност и икономична работа на CNC рутерите.

Още...

Вакуумни лапи за закрепване при обработване на метал и пластмаса
Прецизна технология за закрепване при обработване на метал и пластмаса

Матричната плоча е изключително подходяща за технологично безопасно закрепване на големи, плоски метални детайли с гладка долна повърхност на CNC обработващи центрове и гарантира много кратки времена за подготовка и пренастройка.


Още...
Решения за закрепване при ръчна работа
Решения за закрепване при ръчна работа

Изключително гъвкава и с не много висока цена, вакуумната система Multi-Clamp може да бъде използвана на почти всяка повърхност. За това тя е перфектното решение за захващане на малки и средни детайли в работилницата или на мястото на монтажа.

Още...
Резервни уплътнения за вакуумни лапи
Резервни уплътнения за вакуумни лапи

Тук, вие може да намерите уплътнения за всички типове и размери вакуумни лапи. Всички уплътнения са изработени от висококачествена гума и са специално разработени за дървообработването.

Още...
Px