Петък, 02. Юни 2023
Иновативни решения за закрепване при CNC обработващи центрове за дърво

Посрещайки бъдещите изисквания, системите за закрепване от Schmalz са интелигентният отговор към непрестанно увеличаващите се нужди за по-голяма продуктивност и икономична работа на CNC рутерите.

Модернизация на CNC обработващи центрове
Модернизация на CNC обработващи центрове С вакуумната система за закрепване Innospann може да бъде модернизиран лесно и бързо всеки CNC обработващ център. Модулният дизайн на системата осигурява максимална гъвкавост.

Още...

Резервни части за CNC обработващи центрове
Резервни части за CNC обработващи центрове

Schmalz предлага широк набор от резервни части за Schmalz вакуумните системи за закрепване и за системи направени от други производители. Всички продукти на Schmalz са проектирани точно за продуктивна работа и са с възможно най-добро качество.

Още...

Решения за закрепване на тесни детайли
Решения за закрепване на тесни детайли

За закрепване на тесни/извити детайли Schmalz предлага от една страна адапторни плочи, които могат лесно да бъдат закрепени на мастото на вакуумна лапа върху конзолата, а от друга страна механични стяги в случай на малка площ за засмукване от лапата.

Още...

Решения за закрепване при обработка на прозорци и рамки
Решения за закрепване при обработка на прозорци и рамки

Когато новата генерация механични стяги, специално разработени за обработка на части за рамки, обработката на рамки за прозорци (до 115 мм) може да бъде извържена без никакъв проблем. Спускащите се варианти позволяват премахване и заменяне на отделни механични стяги.

Още...