Вторник, 28. Юни 2022
Абонамент за новини
Решения за захващане при ръчна работа

Multi-Clamp вакуумната система за захващане позволява малки и средни по размер детайли за бъдат захващани удобно. Детайлите могат да бъдат обработвани от всички страни само с едно захващане.

Multi-Clamp вакуумна плоча
Multi-Clamp вакуумна плоча Основни данни:
Самостоятелно решение за захващане; вакуумната плоча се захваща за повърхността на работния плот чрез вакуум или с винтове. Може да бъде надстроено с модула Multi-Base - с възможност за завъртане/накланяне по всяко време. Опционален вариант с вграден ежектор също е възможен.
Област на приложение:
Multi-Clamp вакуумната система може да бъде използвана във всяка работилница или на място, навсякъде където детайла трябва да се захване за ръчна обработка. По такъв начин захващащата система може да бъде закрепена на почти всяка гладка повърхност механично или с вакуум.

Още...

Multi-Clamp основа
Multi-clamp основа

Основни данни:
Система Всичко в Едно съдържаща вакуумна плоча и модул за въртене/накланяне Multi-Base с връзка за външна вакуумна помпа Multi-Clamp.
Област на приложение:
Multi-Clamp вакуумната система може да бъде използвана във всяка работилница или на място, навсякъде където детайла трябва да се захване за ръчна обработка. По такъв начин захващащата система може да бъде закрепена на почти всяка гладка повърхност механично или с помощта на вакуум.

Още...

Multi-Clamp вакуумна помпа
Multi-Clamp вакуумна помпа

Основни данни:
Електрическа вакуумна помпа за минимални оперативни разходи за преносимо използване узползва голям дебит за сигурно захващане на детайлите.
Област на приложение:
Multi-Clamp вакуумната помпа е спациално разработена за работа в комбинация с Multi-Clamp вакуумната система за захващане. Благодарение на компкатната си и здрава конструкция плюс добрата производителност попата е подходяща за голям набор от приложения.

Още...

Multi-Clamp аксесоари
 

Аксесоари за Multi-Clamp системата.

Още...