Четвъртък, 18. Април 2024

Вакуумните компоненти позволяват безопасно и ефективно захващане на детайли в автоматизирани процеси, използват се най-често за връзка при роботизирани системи и автоматични вход/изход. Чрез използване на вакуумната технология чувствително се увеличава производителността в автомобилостроенето, дървообработването, пакетиране, производство на пластмасови детайли, слънчеви панели, обработка на метални листове, електрониката, CD/DVD.

Голямо е разнообразието от продукти, които могат да бъдат захванати, използвайки вакуум, като се започне от чувствителни малки предмети като електронни компоненти, силициеви пластини за фотоволтаични панели или компакт дискове до кашони и блистерни опаковки, а също така мебелни плоскости, тежки метални листи или стъкло.

Във всяка област на автоматизацията клиентите на Schmalz получават квалифицирана помощ и иновативни решения. Продуктовата програма за вакуумни компоненти на Schmalz включва всичко, което ви е необходимо, за да се изгради напълно завършена вакуумна система.

Вендузи

Вендузи

Независимо от това какво искате да захванете с вaкуум, вие ще намерите подходящата вендуза тук. Schmalz предлага неограничен брой вендузи с различни форми, размери и материали.

Специални хващачи

Специални хващачи

Специалните грипери се използват, когато не може да се генерира вакуум във вендузите. Специалните грипери от Schmalz включват много варианти с различни размери, форми и принцип на действие.

Монтажни елементи

Монтажни елементи

Изградете ваша индивидуална система от вендузи! Всичко - държачът, компенсаторът на ниво и вендузата - могат да се комбинират, тъй като те всички са от една и съща модулна система.

Вакуумни генератори

Вакуумни генератори

Вакуумна помпа или ежектор - изборът е ваш. Целта винаги е една - вакуум! В нашата продуктова гама вие може да намерите  всичко, което ви е необходимо, от най-малките компактни ежектори до най-големите високо производителни помпи.

Клапани

Клапани

Клапани от най-високо качество са основата на безпроблемната работа на вакуумната система. Целта - перфектно взаимодействие между отделните компоненти.

Мониторинг и контрол

Мониторинг и контрол на системата

Релета, регулатори и показващи устройства осигуряват надежден мониторинг на вакуумната система. Важно е тези устройства да бъдат добре подбрани за системата, която ще се следи, но това не е проблем с наличния набор от  компоненти!

Филтри и връзки

Филтри и връзки

Работата на маркучите, връзките, фитингите и филтрите е да свържат вакуума от една точка до друга. Огромният набор от налични компоненти позволява изграждане на всевъзможни решения.

Вакуумни захващащи системи

Вакуумни захващащи системи

Комплексни вакуумни захващащи системи от Schmalz значително увеличават производителността в автоматизираните процеси. В гамата вакуумни системи се включват хващачи за голяма площ, цели слоеве на палети до готови за свързване вакуумни системи тип паяк за използване във всички области на автоматизацията.