Четвъртък, 23. Май 2024
Комплексът от вакуумни захващащи системи на Schmalz ви позволява значително да увеличите прозводителността на автоматизираните процеси. Наборът от вакуумни системи от такива за захващане на слове и хващачи с голяма площ до готови за инсталация вакуумни системи за захващане.
   
Хващачи с голяма площ FXP и FMP

Хващачи с голяма площ FXP и FMP

Универсални хващачи с допълнителна мощ: Системата хващачи с голяма площ FXP и FMP гарантират максимална гъвкавост по време на автоматизираният процес на захващане. Те правят възможнни автоматизираното платизиране, депалетизиране, изваждане и сортиране на най-различни стоки с различни размери само с един хващач. Могат да бъдат захващани детайли изработени от различни материали като картон, дърво, ламарина (суха) и пластмаса, с и без ръбове.

Хващачи с голяма площ SBX

Хващачи с голяма площ SBX

Мощно захващане с максимална гъвкавост е възможна благодарение на хващачите с голяма площ SBX. Те могат да захваща различни продукти като необработен дървен материал, шперплат, метални профили, дървен материал за строителството и палети с много изкривени и грапави повърхности. Заради ниското им тегло и компактни размери, те са подходяща за използване с индустриални роботи.

Хващачи за слоеве SPZ

Хващачи за слоеве SPZ

С хващачите за слоеве SPZ, цели слоеве от палета могат да бъдат палетизирани и депалетизирани на веднъж. Натоварването и разтоварването на частично заредени палети е възможно, чрез комбиниране на вакуумни технологии и механично захващане. Този универсалният хващач е идеален за захващане на  щайги, кашони, фолийни опаковки, междинни слоеве, палети и много други.

Системи за захващане SSP

Системи за захващане SSP

Типичното приложение на системите за захващане SSP включва метални профили, печатни платки, камъни, листов материал, автомобилни части, стъкло и кермани детайли, соларни панели, огъващи се детайли и много други. Тези системи се използват в преси и абкант центрове, в автоматизирани щприц  и щампови машини, в дървообработващи центрове. Използват се и при водно и лазерно рязане, щанци.